Verhuurbedrijf verreikers

Verhuurbedrijf verreikers

Heeft u een klus op grote hoogte, maar heeft u niet het juiste materieel? Een verreiker helpt u bij het uitvoeren van allerlei verschillende soorten klussen. De verreiker kan – zoals de naam al doet vermoeden – verder reiken dan de gemiddelde hoogwerker en is door de brede banden ook geschikt voor werken op ruwe ondergronden. Dit maakt een (roterende) verreiker een onmisbaar materiaal voor de bouwplaats. Heeft u geen beschikking over een verreiker, dan is huren de beste oplossing. Voor een goed verhuurbedrijf verreikers bent u bij VM Materieel aan het juiste adres.

Waarom een verreiker?
Zoals eerder vermeld, heeft een verreiker een aantal goede eigenschappen. De belangrijkste is misschien wel dat een verreiker voor allerlei soorten werkzaamheden kan worden ingezet. Of u nu bezig bent met utiliteits- of woningbouw of asbestsanering, de verreiker is altijd een goede aanvulling. De verreiker is geschikt voor het transporteren, zowel horizontaal als verticaal, van materialen als gips en balken. Daarnaast kan de verreiker ook op moeilijk bereikbare plekken komen, zoals tijdens het zagen van bomen.

In tegenstelling tot een hoogwerker kan een (roterende) verreiker 360 graden draaien. Hierdoor zijn deze machines erg wendbaar en zijn ze geschikt voor ruw en oneffen terrein, in tegenstelling tot de toch wat stuggere ruwterrein heftrucks. De hijshoogte varieert van 9 meter tot wel 25 meter. Kortom, genoeg redenen om een verreiker te huren! VM Materiaal stelt zich graag op als uw verhuurbedrijf verreikers.

VM Materieel als uw verhuurbedrijf verreikers
Wilt u veilig en wel de lucht in en uw project op grote hoogte tot een goed eind brengen? Kies dan VM Materieel als uw verhuurbedrijf verreikers. Wij hebben voor u het beste materiaal op het gebied van verreikers. Wij adviseren u graag over het materiaal dat perfect aansluit bij uw wensen. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bouwen met VM Materieel

VM Materieel biedt een compleet assortiment aan aannemersmaterieel en bouwplaatsvoorzieningen. Verhuur wordt eenvoudig geregeld middels persoonlijk contact. Snelheid en kwaliteit staan bij ons voorop en de gemaakte afspraken komen we altijd na.

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)