Transport

Transport

Naast de verhuur van steigermateriaal zijn wij ook gespecialiseerd in het transporteren van het materieel van en naar de bouwplaats. Onze materieeldienst verzorgt graag veilig en snel het transport voor u waardoor het gewenste materieel tijdig op de bouwplaats is en correct wordt afgevoerd. Maar naast steigermateriaal kunnen wij uiteraard elke opdracht voor u transporteren.

Vervoersmiddelen

Door middel van onze vrachtwagen transporteren wij het steigermateriaal van en naar de bouwplaats. Als we geen steigermateriaal vervoeren, is het mogelijk om onze vrachtwagen te huren voor allerlei soorten transport. Wij beschikken over een Renault trekker met Euro 6 normering. Daarnaast hebben wij 2 diepladers. 1 dieplader is uitschuifbaar mocht dit nodig zijn. Dit maakt het mogelijk om opdrachten tot 20 m lengte en 3,5 m breedte te kunnen vervoeren. Binnen Nederland hebben we vergunning voor exceptioneel transport. Wij hebben dagelijks een groot werkgebied door heel Nederland en verzekeren u een betrouwbare levertijd. Elke opdracht kunnen wij voor u transporteren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of advies over de verschillende mogelijkheden op het gebied van transport? Neem contact met ons op.

Contact

Neem contact op voor de mogelijkheden en een passende offerte.
Wij leveren niet aan particulieren.