Verhuurbedrijf steigers

Verhuurbedrijf steigers

Gaat u binnenkort beginnen aan het verven van uw dakkapel of het repareren van uw dak? Of heeft u als zakelijke partner behoefte aan extra materieel? Investeer niet in gloednieuw materieel, maar kijk eens bij een verhuurbedrijf steigers. VM Materieel biedt steigers die niet alleen kwalitatief goed zijn, maar die ook veilig zijn. Wij zijn specialist op het gebied van verhuren van veilige en efficiënte materialen. Schakel ons daarom in als uw verhuurbedrijf steigers!

Waarom VM Materieel als steiger verhuurbedrijf?
Het huren van eens steiger is een slimme oplossing om verschillende redenen. Wanneer u de steiger niet regelmatig gebruikt, bespaart u geld door het huren van een steiger. Het zou zonde zijn om veel geld neer te tellen voor iets dat u bijna niet gebruikt, toch? Daarnaast is het ook een duurzame oplossing om bij een steiger te huren voor zowel snelle als gecompliceerde langdurige bouwprojecten.

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan aannemersmaterieel en bouwvoorzieningen als verhuurbedrijf steigers, waaronder de Tube-Lock steiger van Van Thiel, inclusief toebehoren. Daarbij zijn 4e plankverlengers, binnenhoek consoles, binnenleuninghouders, schragen, metselboys en opperboys ook bij ons beschikbaar. Al deze toebehoren zijn erop gesteld om uw ervaring met onze steigers zo comfortabel mogelijk te maken. Veiligheid staat voorop!

Service staat bij ons op een hoog pitje. Alles wordt snel geregeld middels persoonlijk contact. Onze steigerbouwers komen uw gehuurde steiger vakkundig bij u opbouwen. Onze steigers worden schoon aangeleverd en voldoen aan de nieuwste en strengste veiligheidsnormen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar verhuurbedrijf steigers!

Interesse in VM Materieel als uw verhuurbedrijf steigers?
Heeft u interesse in VM Materiaal als het verhuurbedrijf steigers dat u in kunt schakelen voor al uw klussen op grote hoogte? Wij hebben het! Wij adviseren u graag over de steiger die perfect aansluit bij uw wensen. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bouwen met VM Materieel

VM Materieel biedt een compleet assortiment aan aannemersmaterieel en bouwplaatsvoorzieningen. Verhuur wordt eenvoudig geregeld middels persoonlijk contact. Snelheid en kwaliteit staan bij ons voorop en de gemaakte afspraken komen we altijd na.

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)