Steigermaterialen huren

Steigermaterialen huren

Bent u op zoek naar een kwalitatief verhuurbedrijf voor steigermaterialen huren? VM Materieel staat voor u klaar met het juiste bouwmateriaal voor uw project. Met een compleet assortiment aan aannemersmaterieel staan wij voor u klaar op het gebied van al uw bouwbenodigdheden. Voor steigermaterialen huren bent u bij VM Materieel dus aan het juiste adres.

Steigermaterialen huren bij VM Materieel
Bij VM Materieel kunt u al uw bouwplaatsvoorzieningen huren, dus ook steigermaterialen huren behoort tot de mogelijkheden! Wij beschikken onder andere over de Tube-Lock steiger van Van Thiel, inclusief toebehoren. Daarbij zijn 4e plankverlengers, binnenhoek consoles, binnenleuninghouders, schragen, metselboys en opperboys ook bij ons beschikbaar.

Al deze toebehoren zijn erop gesteld om uw ervaring met onze steigers zo comfortabel mogelijk te maken. 4e plankverlengers zijn een goede oplossing om uw steiger net iets breder te maken. Door middel van binnenleuninghouders is het mogelijk om relingen en constructies aan wanden te bevestigen. Met een binnenhoekconsole zijn ook de moeilijk bereikbare plekken sterk uit te voeren.

Aanvullingen met metselboys en opperboys zijn gericht op het efficiënt uitvoeren van werkzaamheden op de steiger. Schragen zijn draagconstructies voor ondersteuning en is bij ons beschikbaar in verschillende hoogten.

Kortom, bij VM Materieel bent u aan het juiste adres voor een compleet aanbod voor steigermateriaal. Alles wordt snel geregeld middels persoonlijk contact. Onze steigerbouwers komen uw gehuurde steiger vakkundig bij u opbouwen. Onze steigers worden schoon aangeleverd en voldoen aan de nieuwste en strengste veiligheidsnormen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar verhuurbedrijf voor uw steigermaterialen!

Meer informatie over steigermaterialen huren bij VM Materieel?
Wij beantwoorden graag al uw vragen over steigermaterialen huren en geven u graag meer informatie. Neem daarom contact met ons op via het contactformulier op onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Alleen het beste is genoeg!

Bouwen met VM Materieel

VM Materieel biedt een compleet assortiment aan aannemersmaterieel en bouwplaatsvoorzieningen. Verhuur wordt eenvoudig geregeld middels persoonlijk contact. Snelheid en kwaliteit staan bij ons voorop en de gemaakte afspraken komen we altijd na.

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)