Steigermateriaal

Steigermateriaal

VM Materieel biedt u een groot aanbod van veilig, efficiënt en kwalitatief steigermateriaal. Er zullen projecten zijn waarvoor u geavanceerde apparatuur en expertise nodig heeft. Daar komt ons steigermateriaal aan te pas. Ons steigermateriaal maakt het mogelijk om te bouwen of onderhoud te plegen op plaatsen die vanaf de grond niet bereikbaar zijn. Door onze beschikking van divers steigermateriaal kan de huur van steigers, worden afgestemd op elke situatie.

Na jarenlange werkervaring in de bouw, hebben wij een ruime kennis in de uitvoering van steigerbouw en zijn wij op de hoogte van alle belangrijke eisen voor een kwalitatief goede steiger. Niet alleen kwaliteit is van belang bij steigermateriaal, maar ook de veiligheid is belangrijk voor ons materiaal. Wij kunnen u helpen met het opbouwen van het steigermateriaal en zullen er altijd voor zorgen dat u veilig te werk kunt gaan. Bij ons bent u daarom 100% gegarandeerd op veiligheid. Zo kunt u uw project op een efficiënte en veilige manier voltooien.

Ons assortiment
Wij beschikken over de Tube-Lock steiger van Van Thiel, inclusief toebehoren. Ook valt onder ons steigermateriaal binnenhoekconsoles, 4e plankverlengers, binnenleuninghouders, schragen (beschikbaar in diverse hoogten), metselboys en opperboys. Langdurige of zwaardere constructies vergen sterk materiaal dat beschermd is tegen weersinvloeden of roest. Een steiger die maar kort gebruikt hoeft te worden en geen intensieve draaglast heeft, bestaat meestal uit wat lichter materiaal. Kortom, bij VM Materieel vindt u altijd het nodige bouwmateriaal voor uw nieuwe project. Wij zullen u adviseren welk materiaal het beste gebruikt kan worden.

Meer informatie over het steigermateriaal van VM Materieel?
Wilt u functioneel en veilig bouwmateriaal? Maak dan kennis met VM Materieel. Of wilt u advies over welk steigermateriaal geschikt is voor uw project? Dat kan door contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier in op onze site en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bouwen met VM Materieel

VM Materieel biedt een compleet assortiment aan aannemersmaterieel en bouwplaatsvoorzieningen. Verhuur wordt eenvoudig geregeld middels persoonlijk contact. Snelheid en kwaliteit staan bij ons voorop en de gemaakte afspraken komen we altijd na.

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)