Steiger verhuur

Steiger verhuur

Gaat binnenkort de bouw van uw nieuwe project van start? Of bent u bewoner van een prachtig pand, maar is het dak wel aan onderhoud toe? Voor uw veiligheid en die van anderen raden wij u aan om een steiger te huren. Daarnaast maakt het de werkzaamheden natuurlijk ook een stuk efficiënter. Kortom: alle bouw- en verbouwingsplannen bevatten dus wel een steiger in het plan van aanpak. Heeft u echter geen beschikking tot een eigen steiger? Geen probleem! VM Materieel staat voor u klaar voor alles op het gebied van steigerverhuur.

Waarom VM Materieel voor steiger verhuur?

Bij VM Materieel weten we waar we over praten. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw met VM Metselwerken kennen we als geen ander het belang van goed bouwmaterieel. Geen materieel betekent namelijk geen resultaat. Om dit te voorkomen kunt u bij VM Materieel terecht voor alle benodigdheden voor de bouw van uw project. U bent slechts een enkel telefoontje verwijderd van het beste materiaal voor de scherpste huurprijs!

Zo kunt u bij ons terecht voor steiger verhuur. We bieden verschillende soorten steigers aan: er is er dus altijd wel eentje die precies bij uw bouwwensen past. Zo beschikken wij over de kwalitatieve Tube-Lock steiger van Van Thiel, inclusief toebehoren. Bij VM Materieel bent u verzekerd van een totaalpakket op het gebied van steiger verhuur.

En klantgerichte service wordt ook niet vergeten: huurt u bij ons een losse steiger, dan komen onze vakkundige steigerbouwers de steiger opbouwen en weer afbouwen nadat de werkzaamheden zijn verricht. Zo nemen wij alle zorgen voor u uit handen als het gaat om steiger verhuur!

Meer informatie over steiger verhuur bij VM Materieel?

Heeft u interesse in onze steiger verhuur of wilt u graag meer informatie? Simpelweg even kennismaken? Dat kan! Wij van VM Materieel helpen u graag. Vul het contactformulier op onze site in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bouwen met VM Materieel

VM Materieel biedt een compleet assortiment aan aannemersmaterieel en bouwplaatsvoorzieningen. Verhuur wordt eenvoudig geregeld middels persoonlijk contact. Snelheid en kwaliteit staan bij ons voorop en de gemaakte afspraken komen we altijd na.

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)