Steiger schragen

Steiger schragen

Heeft u binnenkort een steiger nodig, voor een particulier of een zakelijk project op grote hoogte? Geen zorgen! VM Materieel staat voor u klaar met een uitgebreid assortiment aan bouwmaterieel en steigers, waaronder de zeer ergonomische Tube-Lock steiger van Van Thiel.

Waarom Tube-Lock steiger huren bij VM Materieel?
In het algemeen is het huren van eens steiger is een slimme oplossing om verschillende redenen. Wanneer u de steiger niet regelmatig gebruikt, bespaart u geld door het huren van een steiger. Het zou zonde zijn om veel geld neer te tellen voor iets dat u bijna niet gebruikt, toch? Daarnaast is het ook een duurzame oplossing om bij een steiger te huren voor zowel snelle als gecompliceerde langdurige bouwprojecten.

Als u een steiger wilt huren, dan is een Tube-Lock steiger van Van Thiel vaak goed geschikt! De Tube-Lock steiger is een multifunctionele steiger die geschikt is voor elke bouwhoogte en bouwvorm. Of het nu gaat om metselwerkzaamheden of scheepsbouw of gevelbouw of de industrie, de Tube-Lock steiger komt u overal tegen! Dit is natuurlijk niet voor niets. De losse onderdelen van de Tube-Lock zijn erg licht (het zwaarste onderdeel weegt slechts 15,7 kilo!), waardoor de steiger makkelijk op- en af te bouwen is. Toch is de Tube-Lock een ontzettend stevige steiger doordat hij uit sterke verbindingen in de lengterichting bestaat.

Naast de steiger zelf verhuren wij ook verschillende toebehoren voor de Tube-Lock, zoals 4e plankverlengers, binnenhoek consoles, binnenleuninghouders, schragen, metselboys en opperboys ook bij ons beschikbaar. Al deze toebehoren zijn erop gesteld om uw ervaring met onze steigers zo comfortabel mogelijk te maken. Veiligheid staat voorop!

Interesse in VM Materieel als uw verhuurbedrijf voor de Tube-Lock steiger?
Heeft u interesse in VM Materiaal als het verhuurbedrijf voor een kwalitatieve Tube-Lock steiger? Wij hebben het! Wij adviseren u graag over de steiger die perfect aansluit bij uw wensen. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bouwen met VM Materieel

VM Materieel biedt een compleet assortiment aan aannemersmaterieel en bouwplaatsvoorzieningen. Verhuur wordt eenvoudig geregeld middels persoonlijk contact. Snelheid en kwaliteit staan bij ons voorop en de gemaakte afspraken komen we altijd na.

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)