Steiger huren

Steiger huren

Heeft u bouwplannen voor een nieuw project of gaat u uw eigen huis verbouwen? Bij een goed bouwproject hoort natuurlijk goed bouwmaterieel. Heeft u hier zelf geen beschikking over? Dan staat VM Materieel voor u klaar! Ook voor steiger huren bent u bij ons aan het juiste adres. Verhuur wordt geregeld middels persoonlijk contact. Wij bieden u een totaalpakket, inclusief topservice!

Een steiger huren bij VM Materieel
Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw met VM Metselwerken kennen we als geen ander het belang van goed bouwmaterieel. Geen kwalitatief materieel, geen goed resultaat. Daarom kunt u bij VM Materieel terecht voor alle benodigdheden voor de bouw van uw project.

Ook voor steiger huren staan wij voor u klaar. We bieden verschillende soorten steigers aan: er is er dus altijd wel eentje die precies bij uw bouwwensen past. Zo beschikken wij over de kwalitatieve Tube-Lock steiger van Van Thiel, inclusief toebehoren. Bij VM Materieel bent u verzekerd van een totaalpakket op het gebied van steiger huren.

Klantgerichte service wordt namelijk zeker niet vergeten: huurt u bij ons een losse steiger, dan komen onze vakkundige steigerbouwers de steiger opbouwen en weer afbouwen nadat de werkzaamheden zijn verricht. Naar VM Materieel ga je niet alleen heen voor steiger huren, maar voor een totaalpakket met alles erop en eraan als het gaat om steigers. Ons materieel wordt schoon aangeleverd en wordt regelmatig getest op de nieuwste en strengste kwaliteitseisen. Kwaliteit en veiligheid staan dan ook voorop bij ons.

Meer informatie over steiger huren bij VM Materieel?
Wilt u meer informatie over onze steigers? Bent u al verkocht en wilt u zo snel mogelijk die steiger huren op de door u gewenste datum? Simpelweg even kennismaken? Dat kan! Wij van VM Materieel helpen u graag. Vul het contactformulier op onze site in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bouwen met VM Materieel

VM Materieel biedt een compleet assortiment aan aannemersmaterieel en bouwplaatsvoorzieningen. Verhuur wordt eenvoudig geregeld middels persoonlijk contact. Snelheid en kwaliteit staan bij ons voorop en de gemaakte afspraken komen we altijd na.

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)