Roterende verreiker huren

Roterende verreiker huren

Een verreiker is ideaal: deze machine helpt uw project tot een goed einde bij het uitvoeren van allerlei verschillende soorten klussen. Of het nu gaat om asbestsanering of dakbeplating, een roterende verreiker is eigenlijk onmisbaar op de bouwplaats. De verreiker kan – zoals de naam al doet vermoeden – verder reiken dan de gemiddelde hoogwerker en is door de brede banden ook geschikt voor werken op ruwe ondergronden. Bij VM Materieel helpen we u graag bij het behalen van de beste resultaten op de bouwplaats. Een roterende verreiker huren doet u dus bij ons!

De voordelen van een roterende verreiker
Een roterende verreiker is altijd een welkome aanvulling op de bouwplaats. De belangrijkste is misschien wel dat een verreiker voor allerlei soorten werkzaamheden kan worden ingezet, van de utiliteits- of woningbouw tot gipstransport en het opbouwen van evenementen tot bomen snoeien. Daarnaast is de verreiker ook geschikt voor het transporteren, zowel horizontaal als verticaal, van materialen als gips en balken.

De roterende verreiker kan 360 graden draaien, waardoor deze machines erg wendbaar. Ze kunnen dan ook op de moeilijkste plekken ingezet worden. Hierom zijn ze ook ontzettend geschikt voor ruw en oneffen terrein, in tegenstelling tot de toch wat stuggere ruwterrein heftrucks. De hijshoogte varieert van 9 meter tot wel 25 meter. Kortom, genoeg redenen voor een roterende verreiker huren! VM Materiaal stelt zich graag op als uw verhuurbedrijf voor al uw aannemermaterieel en bouwmaterieel.

Roterende verreiker huren bij VM Materieel
Wilt u veilig en efficiënt aan de slag? Dat kan! Ga voor roterende verreiker huren bij VM Materieel langs. Wij hebben voor u het beste materiaal op het gebied van verreikers. Wij adviseren u graag over het materiaal dat perfect aansluit bij uw wensen. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bouwen met VM Materieel

VM Materieel biedt een compleet assortiment aan aannemersmaterieel en bouwplaatsvoorzieningen. Verhuur wordt eenvoudig geregeld middels persoonlijk contact. Snelheid en kwaliteit staan bij ons voorop en de gemaakte afspraken komen we altijd na.

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)