Opperboys

Opperboys

Efficiëntie is belangrijk bij het starten en uitvoeren van een project, zowel voor de particulier als voor de zakelijke kant van de bouw. Hierbij zijn veiligheid en kwaliteit natuurlijk van het grootste belang. Al deze waarden komen samen in de Tube-Lock opperboys van Van Thiel. U huurt uw opperboy nu bij VM Materieel voor de scherpste prijs!

Waarom een opperboy huren bij VM Materieel?
De Tube-Lock opperboys zijn als het ware universeel toepasbare, aan de staander gemonteerde opperschraag. Hierdoor is de opperboy zeer geschikt voor werkzaamheden als metselwerk en gevelwerk.

De opperboy kan versteld worden door de persoon op de opperboy zelf, waardoor zelfstandig maar eenvoudig werken waar wordt gemaakt. De opperboy is 80 centimeter hoog, waardoor u altijd vanaf ten minste 10 centimeter hoogte werkt. Alle onderdelen van de opperboys van Van Thiel zijn beschermd tegen roest door middel van thermisch verzinken. De maximale belasting is 300 kg/vierkante meter. De opperboys werken het beste in combinatie met de metselboys van Van Thiel: samen zorgen ze voor een ergonomische werkplek die licht is in gewicht en daarnaast ook gemakkelijk hanteerbaar. Zo is de duo metsel-oppervoy inklapbaar, stapelbaar en gemakkelijk aan de steiger te koppelen. Wel zo handig!

Ook voor ander steigermaterieel bent u bij VM Materieel aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor steigers, maar ook voor binnenhoekconsoles, 4e plankverlengers, binnenleuninghouders, schragen (beschikbaar in diverse hoogten) en metselboys. Zo staan wij voor u klaar met een uitgebreid assortiment aan bouwvoorzieningen en aannemermaterieel.

Meer informatie over Tube-Lock opperboy van VM Materieel?
Wij beantwoorden graag al uw vragen over de opperboy van Van Thiel en geven u graag meer informatie over hoe deze te gebruiken is. Neem daarom contact met ons op via het contactformulier op onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Zien wij u snel?

Bouwen met VM Materieel

VM Materieel biedt een compleet assortiment aan aannemersmaterieel en bouwplaatsvoorzieningen. Verhuur wordt eenvoudig geregeld middels persoonlijk contact. Snelheid en kwaliteit staan bij ons voorop en de gemaakte afspraken komen we altijd na.

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)