Metselboy

Metselboy

Efficiëntie is belangrijk bij het starten en uitvoeren van een project, zowel voor de particulier als voor de zakelijke kant van de bouw. Hierbij zijn veiligheid en kwaliteit natuurlijk van het grootste belang. Al deze waarden komen samen in de Tube-Lock metselboy van Van Thiel. U huurt nu bij VM Materieel voor de scherpste prijs!

Waarom een metselboy huren bij VM Materieel?
De Tube-Lock metselboy is als het ware een verstelbare werkvloer die op iedere hoogte aan een steiger te bevestigen is. Hierdoor is deze zeer geschikt voor werkzaamheden als metselwerk en gevelwerk. Maar ook voor andere werkzaamheden kan een metselboy een zeer aangename compagnon in de bouw zijn!

De werkvloer kan versteld worden door de persoon op de metselboy zelf, waardoor zelfstandig maar eenvoudig werken waar wordt gemaakt. De metselboy kan traploos worden versteld tussen de 20 en 170 centimeter en is toe te passen op alle steigers met een staanderafstand van 180 centimeter. De metselboy is gemaakt van verzinkt staal, waardoor deze ontzettend stevig is. De maximale belasting is 153 kilogram: genoeg dus voor een aantal stenen of een emmertje specie.

Ook voor ander steigermaterieel bent u bij VM Materieel aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor steigers, maar ook voor binnenhoekconsoles, 4e plankverlengers, binnenleuninghouders, schragen (beschikbaar in diverse hoogten) en opperboys. Zo staan wij voor u klaar met een uitgebreid assortiment aan bouwvoorzieningen en aannemermaterieel. Samen brengen we de klus tot een goed einde: alleen het beste is goed genoeg!

Meer informatie over Tube-Lock metselboy van VM Materieel?
Wij beantwoorden graag al uw vragen over de metselboy van Tube-Lock en geven u graag meer informatie over hoe deze te gebruiken is. Neem daarom contact met ons op via het contactformulier op onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Bouwen met VM Materieel

VM Materieel biedt een compleet assortiment aan aannemersmaterieel en bouwplaatsvoorzieningen. Verhuur wordt eenvoudig geregeld middels persoonlijk contact. Snelheid en kwaliteit staan bij ons voorop en de gemaakte afspraken komen we altijd na.

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)