Huur Spierings 365 AT3

Huur Spierings 365 AT3

Wanneer u gaat beginnen aan een project midden in de krappe binnenstad of een druk industrieterrein, is een mobiele torenkraan onmisbaar. Een mobiele torenkraan is er namelijk voor gemaakt om op krappe locaties gebruikt te worden. Een torenkraan die hier uiterst geschikt voor is, is de Spierings 365 AT3. Voor de huur bent u bij VM Materieel aan het juiste adres!

Een Spierings huren
Bouwen op krappe plekken is altijd een beetje spannend: er is namelijk veel in de directe omgeving om rekening mee te houden. Neem het zekere voor het onzekere en kies voor de huur Spierings 365 AT3. Wij bij VM Materieel weten wat aannemers en bouwers willen: kwaliteit, service, veiligheid en efficiëntie. Als specialisten op het gebied van aannemer- en bouwmaterieel helpen wij u graag bij de huur.

De Spierings 365 AT3 kenmerkt zich door de horizontale mast van wel 30 meter. De kraan heeft over het algemeen een maximale last van 5000 kg; bij de maximale vlucht is dat 1700 kg. Daarnaast is de kraan voorzien van radiografische afstandsbediening. De (de)montagetijd van de kraan is ongeveer 15 minuten. Ook dit kunnen wij voor u regelen. Service staat bij ons hoog in het lijstje!

De huur Spierings 365 AT3 wordt snel geregeld door middel van persoonlijke en transparante service en het materiaal wordt schoon aangeleverd. Zowel voor projecten op de korte als op de lange termijn is een torenkraan huren een goede oplossing, als u voorheen nog geen torenkraan ter beschikking had. Wij helpen u graag!

Huur Spierings 365 AT3 bij VM Materieel
Wilt u veilig en wel de lucht in en uw project op grote hoogte tot een goed eind brengen? Kies dan voor de huur Spierings 365 AT3 bij VM Materieel. Wij hebben voor u het beste materiaal op het gebied van torenkranen. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bouwen met VM Materieel

VM Materieel biedt een compleet assortiment aan aannemersmaterieel en bouwplaatsvoorzieningen. Verhuur wordt eenvoudig geregeld middels persoonlijk contact. Snelheid en kwaliteit staan bij ons voorop en de gemaakte afspraken komen we altijd na.

Neem contact met ons op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)